Årsmöte
 
Datum: Måndagen den 8 april, kl 19.00
Plats: RSMH:s lokal på Hedhamregatan 2.
Gästföreläsare: Svenne Olsson
 
Medlemsinformation
Under 2018 har styrelsen haft åtta (8) protokollförda styrelsemöten och årsmötet ägde rum tisdag 10 april i RSMH:s lokal, gästföreläsare Magnus ”Mini” Jonsson, tränare för BGIF fotboll.
 
Medlemsåret 2018 inleddes med bandylunch 19 januari på Lången i samband med bandymatch Bollnäs-Tellus och där 45 medlemmar träffades under gemytliga former.
 
Ungdomsstipendier delades ut till en bandy- och två fotbollsungdomar i samband med Stadsloppet 19 maj, samt även från Andreas Bärjs minnesfond till en lovande bandyungdom.
 
Vårresan blev i år ett studiebesök på Byss-Olles Gårdsmusem i Belsbo lördag 2 juni. Vi var 30 deltagare som blev guidade runt av barnbarn till Byss-Olle och fick se en diger samling av jordbruks och skogsredskap från förr i tiden. Därefter intog vi medhavd lunch från MWs Catering i Rengsjö och njöt av det vackra vårvädret.
 
Matchvärdar fotboll: Gamla Giffare har ”medverkat” som matchvärdar vid några av A-lagets hemmamatcher i div 2, både på Solrosen och Sävstaås samt även vid WU23 landskampen mellan Sverige och England lördag 9 juni.
 
Beträffande hemsidan gamlagiffare.se, så fortsätter vi samarbetet med KulturA, och vi har tecknat en överenskommelse även för 2019 vad gäller scanning av material från BGIF:s historiska samling.
 
Medlemsåret 2018 avslutades med bandylunch på Lången söndag 30 december i samband med bandymatch Bollnäs-Frillesås.
Vi var ett 30-tal medlemmar som träffades och åt, drack, umgicks och tittade på bandy.
 
Vid årsmötet i april kommer vi att redogöra för våra planerade aktiviteter 2019.
 
Medlemsavgift 2019
Som bilaga i medlemsbladet finner du ett inbetalningskort för 2019 och avgiften är nu 200 kr/person, men obegränsat uppåt.
Bankgiro 5248-2825. Kom ihåg namn och adress.
 
Ha en skön vinter/vår, så syns vi på årsmötet.
 
/Styrelsen